Творчество

Хляб

Експериментираме, създаваме и предлагаме

Живи Хлябове,
Ламинирани теста с естествена ферментация,
Ензимни напитки,
Сладкарски изкушения

БАГЕТА
БАГЕТА

БАГЕТА

БАГЕТА

Състав: пшенично брашно тип 600 (36%), пшенично брашно тип 2250 (2%), ечемичено брашно тип 2250 (1%), морска сол (1%), вода (31%), жив квас (29%).

ПЪЛНОЗЪРНЕСТ
ПЪЛНОЗЪРНЕСТ

ПЪЛНОЗЪРНЕСТ

ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ

Състав: пшенично брашно тип 2250 (48%),  морска сол (1%), вода (40%), жив квас (11%).

СЕЛСКИ СВЕТЪЛ
СЕЛСКИ СВЕТЪЛ

СЕЛСКИ СВЕТЪЛ

СЕЛСКИ СВЕТЪЛ ХЛЯБ

Състав: пшенично брашно тип 600 (41%), пшенично брашно тип 2250 (7%), морска сол (1%), вода (37%), жив квас (14%).

С ДРЕВНИ КУЛТУРИ
С ДРЕВНИ КУЛТУРИ

С ДРЕВНИ КУЛТУРИ

ХЛЯБ С ДРЕВНИ КУЛТУРИ

Състав: пшенично брашно тип600 (10%), брашно от спелта тип2250 (10%), брашно от емер или камут тип2250 (10%), брашно от лимец тип2250 (20%), морска сол (1%), вода (38%), жив квас от лимец (11%).

С МАСЛИНИ
С МАСЛИНИ

С МАСЛИНИ

ХЛЯБ С МАСЛИНИ

Състав: пшенично брашно тип 600(37%), пшенично брашно тип 2250(7%), морска сол(1%), вода(34%), маслини(8%), зехтин(1%), жив квас(13%).

СЪС СЕМЕНА
СЪС СЕМЕНА

СЪС СЕМЕНА

ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА

Състав: пшенично брашно тип 600 (36%), пшенично брашно тип 2250 (6%), морска сол (1%), вода (36%), жив квас(13%), микс от Семена (лен,сусам,слънчоглед,тиквено семе) (8%).